top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Øker kompetansen hos Yara

Med et fagbrev som prosessoperatør fra Borregaard i Sarpsborg og mye erfaring allerede gikk Maiken Myrvang (28) løs på ENDA et fagbrev – denne gangen i pakkeriet hos Yara!


Maiken Myrvang er ny lærling nede i Pakkeri, kai og lager (PKL) hos Yara Glomfjord. To spennende år går hun i møte!


- Jeg kjente veldig på at jeg hadde lyst å flytte hjem. Og lyst til å prøve meg på Yara, så da måtte jeg bare gå for det, smiler hun.

Etter endt skolegang i Glomfjord fikk Maiken i 2012 læreplass på det tre kilometer lange industriområdet i Sarpsborg – Borregaard. Der jobbet hun i prosessen med å lage vanillin fra tømmer.


Trivdes godt

Rett etter endt læretid fikk Maiken tilbud om fast jobb, og ble værende i bedriften frem til i 2018. Da var det nemlig på tide med nye erfaringer, og Maiken vendte nesen hjemover til Meløy igjen.

- Jeg trivdes veldig godt i Sarpsborg, og hadde det kjempefint på Borregaard og lærte masse i løpet av årene mine der!

Etter et to måneders vikariat hos GIFAS fikk Maiken tilbud om fast jobb, og har vært der siden.


Spennende jobb

Eller, det vil si, helt frem til 1. september i år – da fikk hun nemlig læreplass i logistikkfaget hos Yara Glomfjord.

- Jeg synes det er veldig spennende, og jeg lærer mye nytt samtidig som jeg kan knytte en del ting til den kompetansen jeg allerede har.

Som lærling i pakkeriet består jobben i å pakke, bulke, transportere og laste gjødsel ombord på store båter som legger til kai i den internasjonale havna nede på kaia.

- Jeg er veldig glad for at jeg har fått jobb her, og jeg ser bare positivt på å øke kompetansen min med enda et fagbrev! Avslutter hun.

 

Tekst: Malin Bakken Ulsnæs Foto: Synne Bakken Ulsnæs

323 views0 comments

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page