top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Gratulerer med læreplass, Elin!


Navn: Elin Marie Jensen Gjersvik Alder: 18 Bosted: Glomfjord Yrke: Lærling i kjemiprosessfaget hos Yara


– Gratulerer med læreplass hos Yara, Elin! – Jo, tusen takk! Det var ikke så lett å velge hva jeg skulle gjøre videre etter ungdomsskolen, og jeg vurderte både studiespesialisering og kjemiprosess, men er veldig glad for at jeg endte opp med sistnevnte! Helt i begynnelsen av førsteåret på kjemiprosess syntes jeg det var litt mye å forstå og sette seg inn i, men jeg har alltid syntes at fagene har vært spennende – så det gikk seg raskt til. Nå er jeg lærling i fullgjødsla og jeg trives veldig godt! – Hva er det du liker best med jobben din, og hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg? – Det må være at ingen arbeidsdager er like, og at jeg syns arbeidsoppgavene er spennende. En typisk arbeidsdag går for eksempel ut på regelmessig rengjøring og vedlikehold for å avdekke eventuelle feil i produksjonsutstyret og så tar vi ofte pH-prøver for å følge med på at kvaliteten på gjødsla blir så bra som mulig. – Hva skal du gjøre videre når du er ferdig med læretiden? – Det tar jeg litt som det kommer! Det er fortsatt lenge til jeg er ferdig som lærling, så jeg har ikke planlagt så langt frem i tid. Jeg tror ikke jeg kommer til å studere videre, uten at jeg vet det for sikkert – men jeg håper at muligheten for fast jobb kommer etterhvert.

Elin er datter av Siw Jensen og Øyvind Gjersvik og har en lillebror som heter Aslak Julian Gjersvik (15).

 

Tekst: Synne Bakken Ulsnæs Foto: Privat

45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page