top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Ny lærling hos Polarplast


Navn: Ritthirong Sodadong

Alder: 24

Bosted: Glomfjord

Yrke: Lærling i termoplastfaget hos Polarplast i Glomfjord


Gratulerer med læreplass, Ritthirong!

– Jo, takk! Jeg er veldig glad for dét. Jeg har gått ved Meløy videregående skole, teknikk og industriell produksjon (TIP). Jeg har også studert fag som ligner TIP i hjemlandet mitt, Thailand, og er veldig interessert i dette faget. Jeg trives også veldig godt. På fritiden liker jeg å trene på treningsstudio og på vinteren har jeg prøvd å stå på ski.


– Hvorfor valgte du Polarplast?

– Jeg var utplassert her en kort periode og trivdes kjempegodt! Jeg fortalte læreren min at jeg ønsket å fortsette der som lærling. Her på Polarplast er de snille, hjelpsomme og tålmodige. Jeg trenger tid til å forstå siden jeg ikke kan norsk flytende enda. Ved Polarplast gjør de jobben og læringen forståelig ved å snakke sakte når det er noe jeg ikke forstår. Det er veldig bra slik at jeg får tid til å lære meg alt ordentlig. Det er viktig for meg. Når jeg er ferdig som lærling ønsker jeg å søke jobb ved polarplast. Jeg trives veldig godt her og jeg liker jobben. Det er en fin plass å være.


PS: Ritthirong er født i Thailand. Han kom til Norge i 2015 og bosatte seg med sin mor Chatthanan Pechko og lillebror Chathawan Sodadong i Glomfjord. Har nå egen leilighet. Han kunne ikke det norske språket da han flyttet til Norge og har på kort tid startet utdannelse og er i ferd med å lære seg språket.

 

Tekst: Irene Granberg Foto: Edmund Ulsnæ

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page