top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Den nye start-oppstillingen

Tjenesteleverandøren har klart å styrke alle lagdeler, etter et spesielt og krevende år. Vi kan nå presentere det nye «lagbildet» for Meløy BedriftsService! Midt oppe i en travel produksjonssommer, og midt i den utfordrende trenden der rekruttering er ekstra krevende…så har staben hos tjenesteleverandøren klart å styrke laget sitt på flere posisjoner, siden sist!


Den nye staben hos Meløy BedriftsService: Linda Jørgensen (foran fra venstre), Nina Wiland, Ingvild S. Lillevold, Monica Olszewska, Irene Solem, Lill Andersen og Evelyn Nygård. Bak fra venstre Gøran Elvegård, Stian Dahle, Odd Arild Laastad, Håvard Gjersvik, Agnieszka Farstad og Eduards Pudelis. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Renate Iversen, Kristin Halsos og Ruchira Meemanek. Foto: Edmund UlsnæsNye lagspillere

- Kantinedriften vår inkluderer nå også Svengen Café og Pub i Neverdal, så dermed kreves det en del større bemanning, i dette avsnittet, forklarer Odd Arild Laastad og Lill Andersen.

Han er produksjonsleder hos MBS-eier Frem Bodø, mens hun er administrasjonsleder i basen i Glomfjord. Siden i vår er tilbakeflytter til Meløy Irene Solem på plass i allsidig kantine- og kjøkkenjobb, og Renate Iversen og Monica Olszewska likeså. Le chef, sjefskokken, det er nå Eduards Pudelis, mens Agnieszka Farstad er fast på renhold. Og la oss ikke glemme: vaktmestertjenester er gjennom mange år en viktig del av repertoaret til Meløy BedriftsService. Nylig meldte imidlertid Rudi Eliassen og Jan Rune Johansen overgang til storkunden Yara Glomfjord, men good news:

The handymen

- Nå har vi fått på plass to erfarne og allsidige håndverkere, som er veldig spennende. I tillegg til å levere gode tjenester i industriparken, vil vi kunne utføre oppdrag i hele regionen, smiler Odd og Lill.

For, nemlig, i tillegg til Stian Dahle (26), som i om lag to år har vært hovedsakelig sjåfør, har to andre fått faste posisjoner i denne lagdelen. Gøran Elvegård (42), for det første, tobarnsfaren fra Neverdal som i 20 år har vært tømrer sammen med faren Roy-Ole. Og Håvard Gjersvik, Ørnes-mann med en sønn på 26:

- Først og fremst har jeg jobbet som maler, både hos Alexander og Helge Kolberg, hos Henrik Engen og hos Solhaug, opplyser 55-åringen.

Så var det i juni i år at han kom til vaktmesterjobb, etter nær 20 år i Glomfjord-industrien – de siste 9 hos Norwegian Crystals.


I tillegg til å levere gode tjenester i industriparken, vil vi kunne utføre oppdrag i hele regionen. Odd Arild Laastad, Lill Andersen

Det nye vaktmesterlaget: Håvard Gjersvik (f.v.), Stian Dahle og Gøran Elvegård. Foto: Edmund UlsnæsTapet merkes fortsatt

- Vi mistet lagkapteinen vår. Dette har preget hele året, vedgår Odd Arild Laastad.

Produksjonsleder Odd Arild Laastad i Frem Bodø AS er tett på Meløy BedriftsService. Hans egen arbeidsgiver kjøpte Glomfjord-bedriften i 2020. 6. januar i år døde den mangeårige daglig lederen i virksomheten, Mary-Ann Selfors.

- Dette merktes godt på alle måter i driften vår, både i administrasjonen og ute i produksjonen. Det har vært et travelt år med å omstille seg til det nye, og det merkes selvsagt godt i administrasjonen at man er én person mindre.

Han forteller om et lite økonomisk pluss så langt i år, etter at driftsinntektene de tre siste årene har øket fra 9,8 millioner, til 10,0 og så 11,8 millioner (2022).
Her kan du lese om de nyansatte:

Agnieszka Farstad (fr.v.), Monika Olszewska, Eduards Pudelis og Irene Solem. Foto: Rikke Mikkelborg

Irene Solem (49) 24. mai ble hun ansatt som kantinemedarbeider i MBS.

- Jeg jobber i kantina, på Svengen og er vikar i vakta. Det er en veldig variert jobb og en fin arbeidsplass, med et veldig godt miljø, forteller hun.

Irene er oppvokst i Glomfjord, hvor hun gjennomførte grunnskole og videregående løp. Hun har vært med i oppstartsfasen av både Scan Wafer og renseanlegget i Biotek før hun i 2011 flyttet til Oslo. Nå er hun tilbake i Glomfjord og trives veldig godt med det.

- Jeg savnet Nord-Norge, og ønsket å flytte hjem for å komme nærmere mine to barn, familien og venner. Jeg hadde lyst på nye utfordringer og jobbe mer med folk, forteller hun.


Eduards Pudelis (35)

Eduards er nyansatt kokk i MBS fra og med september 2022. Han er født og oppvokst i Latvia, hvor han tok utdanning som kokk. I 2016 kom han til Norge og har tidligere jobbet som kokk i Sandefjord og ved Saltdal Turistsenter. Han er bosatt i Glomfjord sammen med sin kone.


Monika Olszewska (32)

Fra og med januar 2022 er Monika ansatt i MBS som kantinemedarbeider. Hun er født og oppvokst i Polen. Gift med Marcin Olszewski, og sammen har de to barn. Familien på fire har bodd i Glomfjord i 2 år.


Agnieszka Farstad (53)

Agnieszka ble i juli 2022 ansatt som renholdsmedarbeider i MBS. Hun kommer fra Radom i Polen. Tidligere har hun drevet en privat virksomhet innen økonomi. Hun er bosatt i Glomfjord, har to døtre og er gift med Jarle Farstad. 

Tekst: Edmund Ulsnæs og Rikke Mikkelborg

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page