top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Det er en tid for alt

Nå er tiden inne for glade pensjonistdager. I hvert fall for Trond og Roger.


I noe sånt som snart 15 år har mannen som her har skrevet og knipset, blitt invitert til hyggelig bildeseanse med inneværende års jubilanter og pensjonister hos Yara Glomfjord. 2020 ble heldigvis ikke noe unntak, selv om avstanden mellom bra folk på bildene er noe større enn normalt.

– Dette var hyggelig, karer – lenge siden sist! hilste fabrikksjef Øyvind Jenssen (bak t.h.) da han ønsket to av årets pensjonister velkommen til lunsj med ledelsen.

Fra venstre ser vi Trond Antonsen, arbeidende skiftleder til pensjonsavgangen i mai i år, og siden oktober 1997. Til høyre Roger Midthun, tidligere operatør i pakkeri, kai og lager, og ikke minst verneombud og hovedtillitsvalgt – det siste fra 1995 til 2018. Bak ser vi Glomstua-vertinne Ann-Helen Solbakken. Geir Mesøy og Kurt Inge Johansen er også pensjonister fra henholdsvis juli og oktober i år, etter tjenestetid siden henholdsvis 1979 og 1986, i PKL – disse to kunne ikke delta.
Særdeles imponerende Yara-fartstid har også disse karene – Levi Sakariassen (t.v.) og Trond Fjærem. I forrige uke ble de to invitert med partnere til middag og helaften i Glomstua, sammen med bedriftsledelsen og deres partnere, som markering av Trond og Levis 40 års tjeneste i gjødselfabrikken.

 

Foto: Tor Oscar Lillevold Tekst: Edmund Ulsnæs

56 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page