top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Ny hos Bilfinger

Jahn-Ove Steindal (38) har signert kontrakt med Bilfinger. Ny Næring fikk en kjapp prat med den nyansatte bygningsarbeideren etter en måned i ny-jobben.

Jahn Ove Steindal


Ørnesmannen med flere års erfaring fra fiskebåt, samt fiskebruk, har i tillegg jobbet noen år i anleggsbransjen. Dette kommer godt med i den nye jobben. Trives i Bilfinger – Jeg har jobbet som betongsager på forskjellige bygg, og har vært borti mye forskjellig på ulike byggeplasser. Jeg får absolutt brukt erfaringene mine i jobben, sier Jahn-Ove, som har jobbet som betongsager frem til Bilfinger-ansettelsen. Han vet av bedriften fra før og hørt godt om den. – Jeg trives allerede godt, og det er et bra arbeidsmiljø, sier familiemannen som hele tiden har hatt fast tilholdssted på Ørnes, men med mye tilbakelagt reising i forbindelse med tidligere jobber. Mer familie-tid Han har vært vant med jobbsikkerhet i sin yrkeskarriere, men nå peker noe seg som en klar fordel. Mer tid med familien. – Det er bra med fast jobb, har stort sett hatt det hele livet. Men kjenner det er godt å være mer hjemme med ungene og kona, avslutter Jahn-Ove.


Han er sønn av Evy Merete Krogh og Jan Albert Steindal, og bosatt på Ørnes med sin kone Ragna Steindal Rasmussen. Sammen har de døtrene Athina (9) og Lilje (8).

 

Tekst: Irene Granberg Foto: Edmund Ulsnæs

38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page