top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Nye muligheter hos Yara

Et halvår i HMSK-avdelingen hos Yara åpnet nye dører for Line Marlèn Krogh (39). Nå er hun nyansatt prosessingeniør i fullgjødsla!

Line Marlen Krogh ble først ansatt i et HMSK-vikariat hos Yara. Nå har hun overtatt ingeniør-stillingen etter Åge Hansen.


- Yara er en bedrift med store og kompliserte prosesser – og jeg er glad i å finne løsninger på problemer og utfordringer, så denne jobben passer meg perfekt, forteller Line Marlèn. Tilbake til faget 14. juni kom hun inn som erstatter for Åge Johansen som har hatt stillingen tidligere. Til tross for at hun det siste halvåret har vært i en annen avdeling i bedriften, er dette faget hun har utdannelse i. - Jeg har en bachelor i prosess- og gassteknologi fra universitetet i Tromsø, og har jobbet som prosessingeniør hos både Scan Crucible og ToCircle tidligere, forteller hun. Sistnevnte helt frem til årsskiftet. Da gikk hun over til Yara hvor hun begynte i et halvårs vikariat på HMSK-avdelinga før hun ble fast ansatt i fullgjødsla.


Tilbake hos Yara Yara er faktisk ikke helt ukjent heller. Hun jobbet nemlig et år i pakkeriet etter fullført videregående. 20 år senere er hun tilbake. - Jeg har alltid syntes at Yara er en veldig spennende bedrift, så jeg er veldig glad for å være tilbake, forteller hun. Men selv om hun har jobbet i industrien og som prosessingeniør i mange år, er det alltid mye å sette seg inn i når man kommer til en ny bedrift. - Etter ferien begynner jeg på skift, og da skal jeg jobbe sammen med operatørene både for å bli bedre kjent med dem, men også prosessen!


Jeg har alltid syntes at Yara er en spennende bedrift, så jeg er veldig glad for å være tilbake! Line Marlen Krogh

 

Line Marlen Krogh (39) er født og oppvokst på Neverdal. Hun gikk studiespesialiserende ved Meløy Videregående skole avd. Ørnes, før hun tok et jobbår hos Yara i PKL. Deretter flyttet hun til Tromsø hvor hun tok bachelor i prosess- og gassteknologi. I 2008 flyttet hun hjem og fikk fast hos Scan Crucible som senere gikk konkurs. Deretter var hun hos ToCircle fra 2013, før hun begynte hos Yara i 2021. Først i HMSK-avdelinga og nå som prosessingeniør. Hun har tre barn, født i -02, -05 og 2012, tre bonusbarn og er samboer med Øyvind Andersen. Hennes bror er Rune Krogh (f. -86) og foreldrene er Yngve Krogh og Karina Krogh.

 

Tekst: Synne Bakken Ulsnæs og Edmund Ulsnæs

Foto: Edmund Ulsnæs

185 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page