top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Robert fikk fast

1. april fikk tre av vikarene i pakkeriet hos Yara tilbud om fast jobb. Robert Wilhelm Lorentzen (22) er en av dem!

Robert Lorentsen


- Det er jo på Yara jeg ønsker å jobbe, så jeg er veldig fornøyd med å ha landet fast stilling her, smiler han. Godt kjent

Sett bort i fra noen måneder som vikar hos Norwegian Crystals, har han vært i PKL i snart fem år. Der tok han først læretiden, og så gikk han som vikar frem til han fikk tilbud om fast jobb.

- Jeg har jo blitt lært opp av de folkene jeg jobber med nå, og jeg syns det er behagelig å jobbe med folk jeg kjenner godt!

I PKL er arbeidsoppgavene både mange og varierte – og det er viktig for Robert. - Ja, dagene går til mye forskjellig. Arbeidsoppgavene kan være alt fra pakking, transport og lasting av båt – til å losse på båt og stuffe containere. Det er godt at man ikke gjør det samme hver eneste dag!


Midt i blinken

Han er vokst opp på Neverdal, hvor han gikk i barnehage og på barneskole. Så gikk han ungdomsskolen på Ørnes før han søkte seg til Meløy Videregående skole i Glomfjord, hvor han gikk teknikk og industriell produksjon. - Jeg hadde egentlig ikke så mye innsikt i hvordan det ting foregikk nede i PKL, men det var der jeg fikk læreplass – og jeg skjønte kjapt at det var midt i blinken for meg, forteller han. Og fast jobb kommer jo med noen fordeler. Foreløpig er det én ting som står øverst på lista! - Det er klart det er deilig med forutsigbarhet rundt lønn og pensjonsordninger og sånt.. Men det aller beste er at jeg kan komme meg inn i boligmarkedet. Så nå er jeg på husjakt!


Robert Wilhelm Lorentzen er sønn av Rita Lorentzen og Eirik Solbakken, og har en eldre bror Tony Lorentzen (f. 1994) og en yngre bror Joakim Lorentzen (f. 2001).


 

Tekst og foto: Synne Bakken Ulsnæs

76 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page