top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Takket ja til Bilfinger

Erfaren mann med lang fartstid i norsk industri har signert med Bilfinger. Tiltrer i bygningsavdelingen 1. oktober.Morten (45) har jobbet i Norwegian Crystals siden oppstarten av bedriften i 2013, en bedrift som i lengre tid har hatt store utfordringer. – Det har vært lange permitteringer uten lønn, og da jeg fikk muligheten hos Bilfinger tok jeg den, forteller Morten. Jobb sikret hverdag Morten ser frem til å starte i sin nye jobb. – Alt kan læres, og jeg ser frem til å begynne. Det er ikke nøye hva jeg gjør – jeg kan bli skitten på fingrene og svett, det som betyr noe er godt arbeidsmiljø og lønn hver måned, sier han. – Så lenge jeg trives og har trivelige folk rundt meg og variert arbeidsdag så er jeg veldig fornøyd. Jeg kjenner til avdelingen, og trives godt ved Bilfinger. Det blir spennende det her. Lang erfaring – Jeg har jobbet hele livet, prøvd forskjellig og vant med å ta i et tak, forteller han. Norwgians Crystal´s usikre fremtid ble altså en avgjørende faktor for å bytte jobb for familiemannen. – Når du ikke har utdannelse på papiret – til tross for arbeidserfaring, blir konkurransen i arbeidsmarkedet utfordrende. Mange kan bli oversett fordi de mangler papirer, selv om de kan arbeide. Dét er synd, sier han.


Morten som er bosatt i Glomfjord med samboer Linda Andreassen (39). Sammen har de to barn – Emma (12) og Robin (15).

 

Tekst: Irene Granberg Foto: Edmund Ulsnæs


30 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page