top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Forandring som teller

- Vi lager et miljøvennlig produkt og da er det selvfølgelig et poeng for oss at vi drifter mest mulig miljøvennlig også! Sven Martin Bach-Rendal er veldig fornøyd med Polarplast sin nyeste investering.


Storfornøyde er de med den nye bilen – gutta hos Polarplast. F.v: Øyvind Andersen, Sven Martin Bach-Rendal og Torbjørn Dahl.


- Det blir en del småkjøring her inne i Industriparken, mye stopp og start. Og det funker dårlig i lengden med dieselbiler, så da er det veldig gunstig med det byttet vi har gjort nå, forklarer verkstedlederen.

Den nye varebilen er av merke Maxus og modellen heter ´E-deliver 3´ - en fullelektrisk varebil som passer utmerket for Polarplast sitt behov.

- Totalt sett har vi vel rundt 13 biler i bilparken vår, det utgjør en del kjøring i løpet av et år. På sikt ønsker vi å bytte ut alle bilene våre og på den måten drifte mer miljøvennlig, forteller daglig leder Lasse Willumsen – han som, sammen andre viktige aktører innenfor oppdrettsbransjen, etablerte Polarplast i 2013.


Lasse Willumsen

Gunstig investering

- Vi kjører en del til Sundsfjord, der er vi ofte på prosjekter hos Helgeland Smolt. Så har vi en del ansatte som holder til andre plasser, for eksempel Bodø, og da tar de med seg arbeidsbilene hjem for å slippe å møte opp her, forklarer Sven Martin. Med ´her´ mener han hovedbasen til bedriften i Glomfjord Industripark.

- Så skal man ikke legge skjul på at el-biler er billigere i drift, i alle fall nå med de bensinprisene det opereres med. Så økonomisk sett er det å bytte til elbil veldig gunstig for oss, forklarer han. 

Tekst og foto: Malin B. Ulsnæs

160 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page