top of page
Search
  • Writer's pictureGlomfjord Industripark

Mette er i gang

- Mitt viktigste bidrag til den nye jobben? Dét tror jeg må bli å bruke nettverket mitt til å få gode folk til å samsnakke!


Vi gratulerer Mette Bjørnvik med ny jobb, og velkommen til Glomfjord Industripark. Der er nemlig kontorbasen for hennes nye arbeidsgiver Meløy Næringsforum. Og 1. mars tiltrådte den tidligere markedskonsulenten hos Meløy Energi, og varaordføreren i Meløy, sin nye jobb, for i alt 114 medlemsbedrifter.

Ny jobb for Mette Bjørnvik – nå skal hun framsnakke og samsnakke på heltid. Foto: Edmund Ulsnæs

Bidra mer direkte

- Jeg visste jo fra politikken at vi har et veldig sterkt næringsliv. Først søkte jeg ikke på denne jobben, fordi det ville komme i konflikt med de politiske vervene mine, forklarer Mette.

- Men…så modnet tanken, og siden det ikke var lang tid igjen av kommunestyreperioden, fant jeg ut at jeg vil bruke det store samfunnsengasjementet mitt til å bidra mer direkte inn til næringslivet.

Dermed er hun takket av med blomster og varmende ord både i politikken og hos vår lokale kraftprodusent. Fra kontoret i Kompetansehuset Meløy skal Mette dyrke dialogen med sine mange medlemsbedrifter.


Liker satsingsområdene

- Meløy har masse, masse bra, men vi er ikke så flinke til å formidle og markedsføre det. Kanskje er vi flinkere til å snakke ned enn å framsnakke? sier hun med glimt i øyet.

Vi snakker om rekruttering, de fleste distriktskommuners utfordring nr. 1. Og om at vi har de spennende jobbene, men står i knivskarp konkurranse.

- Så, jeg ser på det som en hovedoppgave å framsnakke Meløy som en attraktiv kommune å både jobbe, bo og leve i. Jeg liker satsingsområdene som styret mitt vil at jeg skal jobbe med, og gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang!

 

Mette Bjørnvik (53) Oppvokst på Ørnes, der hun fortsatt er bosatt, og gift med Tore – de har to barn på 30 og 26 år, og to barnebarn. Etter grunnskolen allmenne fag på Ørnes og i Bodø, med økonomi og administrasjon. Så sekretærskole for studenter, før hun kom hjem til Meløy og jobb ved sosialkontoret på hjemstedet, deretter legekontoret i tre år og Reipå skole i sju år som sekretær og lærer. Så etterutdanning som helsesekretær og jobb ved legekontoret i nye sju år, før hun kom til Meløy Energi i 2008. Her har Mette vært sekretær og så markedskonsulent, til hun 1. mars i år tiltrådte som daglig leder i Meløy Næringsforum. Har tre perioder i kommunestyret, to i formannskapet og var varaordfører fra 2019 og ut februar i år.

 154 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page