top of page
Search
  • Writer's picturemalinulsnes

Ny i 'familien'

Ny Næring presenterer stolt: vår nye samarbeidspartner Polarplast AS!


– I det siste har vi kommet opp med ny nettside, og skal snart slippe vår første produktkatalog. Men, vi har vel til nå vært dårlig på profilering og markedsføring. Vi har bare gjort et oppdrag, som andre da har fått med seg, og så har vi fått nye oppdrag, smiler Lasse Willumsen. – Nå er vi blitt såpass store at vi ser at det krever mer innsats å holde folk i jobb hele tida. Så dét er den viktigste grunnen.

Polarplast kom, i 2019, på den prestisjefulle Gasellelisten for andre år på rad: F.v Kristian Sundsfjord Åstrøm, daglig leder Lasse Willumsen, Torsten Wenberg og Sven Martin Rendal. Alle foto: Hilde Kvammen.


Vil vises mer Altså grunnen til at Ny Næring stolt kan presentere raskt-voksende Polarplast AS som vår nye og faste samarbeidspartner! Vi ønsker Lasse og staben hjertelig velkommen til ‘stor-familien’ – Ny Næring har nå 24 faste samarbeidspartnere i det solide næringslivet i Meløy og Gildeskål. Disse profileres gjennom bladet Ny Næring og i stadig sterkere grad på nett, i sosiale medier og gjennom film-innslag. – I tillegg til ny nettside viste vi oss i år også fram under verdens største messe for akvakultur-teknologi, Aqua Nor i Trondheim, forteller Lasse om arbeidet for å bli enda mer synlig.


Lasse Willumsen

Fra 2 til 23! – Å bli profilert i Ny Næring betyr at folk i regionen blir enda mer obs på at vi finnes, og at vi er et alternativ som arbeidsplass. Og, vi kan gjøre andre, lokale bedrifter mer klar over oss, slik at bedriftsledere vet enda bedre hva vi holder på med. Polarplast prosjekterer, tegner og sveiser i både plast og metall, og har et spekter av sluttprodukter, ikke minst for kunder i havbruksnæringa. Siden etableringen i 2013 har staben vokst fra 2 til 23 ansatte, og fra 4 til 29 millioner i omsetning i løpet av de så langt fem ordinære driftsårene. – Å finne bra folk har gått litt av seg selv, egentlig – vi har tatt inn folk etter behov, og når vi har funnet enkeltpersoner som vi virkelig vil ha og som passer inn i staben, forklarer Lasse Willumsen. – De neste årene satser vi ikke først og fremst på mer vekst, men å konsolidere og få mer overskudd av driften, slik at vi kan utvikle nye metoder og produkter.

 

Tekst: Edmund Ulsnæs

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page